Implementeer een WAR-bestand in JBoss

1. Inleiding

In deze tutorial gaan we bekijken hoe we een war-bestand op de JBoss-server kunnen implementeren.

We kunnen het war-bestand implementeren door het bestand handmatig in de geschikte map te plaatsen of rechtstreeks vanuit Eclipse.

2. Het WAR-bestand handmatig implementeren

Als we het war-bestand al hebben en we willen het op JBoss implementeren, we kunnen naar de JBoss-installatiedirectory gaan op standalone / implementaties en plak het bestand daar.

Er zijn twee modi waarin de implementatie werkt:

  • handleiding: de implementatiescanner zal niet proberen de implementatiemap rechtstreeks te bewaken. In plaats daarvan vertrouwt de scanner op markeringsbestanden. De toevoeging van een markeringsbestand door de gebruiker dient als een soort commando dat de scanner vertelt om inhoud te implementeren.
  • auto: de scanner bewaakt de implementatiemap rechtstreeks, implementeert automatisch nieuwe inhoud en implementeert opnieuw inhoud waarvan het tijdstempel is gewijzigd.

We kunnen de modus specificeren in het configuratiebestand standalone.xml door de waarde van de auto-deploy-gezipt kenmerk aan een van beide waar of vals:

Standaard is de waarde waar. Dus wanneer we een WAR-bestand in de implementatiemap plaatsen, wordt het automatisch geïmplementeerd. JBoss maakt het . ingezet marker-bestand dat aangeeft dat de inhoud is geïmplementeerd.

Als we echter de vorige implementatie verwijderen voordat we een nieuw WAR-bestand naar de implementatiemap kopiëren, maakt JBoss een .undeployed marker-bestand dat suggereert dat de implementatie is verwijderd. In dat geval moeten we het markeringsbestand handmatig verwijderen om de implementatie te starten.

Als de waarde van auto-deploy-gezipt ingesteld op false, moeten we het . ingezet marker-bestand handmatig om de implementatie te starten.

3. Eclipse gebruiken om te implementeren

Wij kunnen maak een dynamisch webproject in Eclipse, voeg een JBoss-server toe en configureer vervolgens de applicatie om op de server te draaien. Intern zal Eclipse het war-bestand van de applicatie maken en in de JBoss-directory plaatsen. We kunnen een index.html bestand en stel het welcome-bestand in web.xml om ernaar te wijzen.

Om te testen of de applicatie met succes is geïmplementeerd, kunnen we de webbrowser starten en proberen de URL in deze indeling te openen: // localhost:/

Als we de indexpagina zien, is de applicatie met succes geïmplementeerd.

4. Conclusie

In dit artikel hebben we gekeken hoe je een WAR-bestand op een JBoss-server implementeert door met de implementatiemap te werken en Eclipse te gebruiken.

We hebben ook de automatische en handmatige implementatiemodi besproken en hoe ze werken met de markeringsbestanden van JBoss.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found